Middels onze ruime ervaring denken wij graag mee naar de beste oplossing voor u.

Middels onze ruime ervaring denken wij graag mee naar de beste oplossing voor u.

Dienstverlening

Bij Peti zijn we gewend onze werkzaamheden af te stemmen op de klant. Iedere klant heeft namelijk zo zijn wensen en elke opdracht heeft zo zijn kenmerken. Dit vergt een resultaatgerichte werkwijze waarin flexibiliteit en maatwerk bepalend zijn.
Deze unieke werkwijze stelt ons in staat te kunnen blijven innoveren binnen productieprocessen en eindproducten. Dit onderscheidt Peti van bedrijven in dezelfde branche, aangezien wij meedenken naar een oplossing en niet blijven denken binnen dezelfde vaste kaders. Onze huidige klanten kunnen dit beamen!

Wie zijn wij

Innovatie

1

Bij Peti kunt u terecht met innovatieve ideeën. Hierover brainstormen wij namelijk graag met u mee. En mochten wij tot een interessant eindidee komen dan investeren wij ook!

2

Investeren betekent bij Peti een ontwikkeling of uitbreiding binnen een productieproces of product- categorie. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn bij innoverende plannen.

3

Zodra de investering een oplossing biedt voor u en Peti, dan kan de innovatie in gang worden gezet en kunnen alle pijlen worden gericht op een maatwerk productie.

Wie zijn wij


Peti gaat efficiënt te werk met behulp van testruimte

Bij Peti werken we graag aan nieuwe ideeën of producten die meerwaarde bieden. In sommige gevallen is het daarvoor wel noodzakelijk enige tests uit te voeren zodat duidelijk wordt hoe bepaalde stoffen of producten zich gaan gedragen tijdens het productieproces. Onder andere hiervoor heeft Peti een testruimte voor in het leven geroepen, waar dergelijke pre-tests kunnen worden uitgevoerd. Ook kan bijvoorbeeld worden getest op de eigenschappen of samenstelling van een product in het laboratorium.

Benieuwd naar de maatwerkmogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan even contact met ons op!

contact